GINOP 3.2.1 – Modern Vállalkozások Programja Ajánlataink

A program keretében az Önök igényeit maradéktalanul kiszolgáló, egyedileg az Önök elvárásaira szabott IT megoldásokkal állunk rendelkezésükre az alábbi területeken.

Információ-technológiai Szaktanácsadás
Információ-technológiai Szaktanácsadás
Felmérjük a jelenlegi rendszereiket és segítünk annak meghatározásában, hogy mire lenne szükségük. Ha konkrét elképzelése van, akkor javaslatot teszünk az arra legalkalmasabb technológia kiválasztására. Ha jelenleg az igények kidolgozásánál tartanak, segítünk azt komplett megoldássá formálni.
Vezetői Információs Rendszer
Vezetői Információs Rendszer
A vállalkozás hatékony vezetésének, a megfelelő döntések meghozatalának az alapja a teljesítmények, feladatok státuszának folyamatos, napra kész ismerete. Csak ezek birtokában lehet meghozni azokat az intézkedéseket, amelyek a legjobban igazodnak a körülményekhez. A rendszer egyedileg kerül kialakításra igazodva a cég működéséhez. A rendszerhez kialakítható natív mobil alkalmazás, aminek a segítségével a megfelelő személyek minden pillanatban rendelkeznek a szükséges információkkal.
Feladatkövető Rendszer
Feladatkövető Rendszer
A rendszer a különböző feladatokat összefoglalja, részfeladatokra bontja, felelősségi körökhöz rendeli. A szoftver használatával pontosan mérhető a feladatokkal eltöltött idő és a munkaórák száma. Nyomon követhető egy projektek állása, a határidők betartása és megtervezése. A rendszer használatával e-mailben küldött értesítések generálhatóak, ami nagymértékben segíti és megkönnyíti a vele dolgozók munkáját.
Ügyfélkapcsolati Rendszer (CRM)
Ügyfélkapcsolati Rendszer (CRM)
A rendszer biztosítja vállalkozás és az ügyfelek közötti információáramlást. Az alkalmazás úgy került kialakításra, hogy segítse az ügyfelek tájékoztatását, valamint véleményük megismerését. Az alkalmazás figyelembe veszi az egyes mobil platformok képességeit, tervezéssel kapcsolatos ajánlásait. Az alkalmazások megjelenésükben korszerűek, könnyen kezelhetőek. A menüpontok tartalmának adminisztrálására egy önálló webes szerver oldali komponens kerül telepítésre.
Időpontfoglaló Rendszer (Weben és Mobilon)
Időpontfoglaló Rendszer (Weben és Mobilon)
A felhasználónak lehetősége van arra, hogy online (PC és okos telefon) bejelentkezzen és időpontot foglaljon a rendszeren keresztül. A rendszer a foglalást visszaigazolja. Szintén a rendszeren keresztül értesítést küldhet ügyfeleinek, ha a lefoglalt időpontban valami akadályoztatás történik, illetve a váratlan eseményeket jelezhetik az ügyfelek is.
Internetes Megjelenés, Céges Weblap, Webáruház
Internetes Megjelenés, Céges Weblap, Webáruház
Az igényekhez igazodóan kialakítjuk a cég internetes megjelenését. A kereskedelmi tevékenységet folytató cégek esetében a weblap összekapcsolható egy webáruházzal is. Rendkívül fontos a könnyű kezelhetőség, átláthatóság és a dizájn. Saját dizájner csapatunknak köszönhetően hatékonyan valósítható meg a teljes fejlesztési folyamat.
Online fizetés
Online fizetés
A webáruházak esetében gyakori az on-line fizetés. Az egyre terjedő elektronikus fizetés vonzataként, folyamatosan bővül azon ügyfelek száma, akik gyakorlatilag nem, vagy csak minimális készpénzt tartanak maguknál. Emiatt, a fizetés utánvéttel még kisebb összegek estében is problémás lehet. Az sem igazán elfogadható és bonyolítja a folyamatot, ha egy webáruház számláját egy másik tranzakcióval, utalással rendezzék az ügyfelek. Az ügyfelek elvárásainak leginkább az felel meg, ha a webáruházzal integrálva on-line fizetési lehetőség is választható. Hozzászoktunk ahhoz, hogy széles választékban találhatunk lehetőségeket a kívánt termék beszerzésére. Azt választjuk, ami nekünk minden szempontból megfelelő. Ha valaki nem tudja az elvárásainkhoz igazodó szolgáltatást nyújtani - legyen az például fizetési mód - akkor mástól fogunk vásárolni. Az on-line fizetési mód megvalósításához szükséges egy pénzügyi szolgáltató interface-ével kialakított kapcsolódás. A vonatkozó szabványok betartása alapvető elvárás a rendszer működése érdekében, emiatt a jogszabályoknak, törvényi előírásoknak való megfelelőség kulcsfontosságú.

Ha javaslatunk felkeltette érdeklődésüket, kérjük lépjenek velünk kapcsolatba. Állunk rendelkezésükre.

A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk. Hozzájárulásával segít megérteni a weblaphasználati szokásokat. (További információk...)