Webportálok PHP alapon

Cégünk több éves tapasztalattal rendelkezik PHP alapú rendszerek fejlesztésében.

A PHP jelenleg az egyik legelterjedtebb nyílt forráskódú általános szerveroldali szkript nyelv, dinamikus és interaktív weboldalak készítésére. Nagy fejlesztői közösség áll mögötte, így egy széleskörben elterjedt, jól dokumentált technológiáról van szó.

Beágyazható HTML oldalakba, platformfüggetlensége miatt pedig támogatja a legelterjedtebb operációs rendszereket, Windows és Linux szervereken egyaránt futtatható. Több open source keretrendszer is elérhető rá, az általános rendszerektől, mint a:

egészen a CMS rendszerekig, például:

Ezek közül a legelterjedtebb rendszer a WordPress, amely segítségével egy standard felületet kapunk blogunk, portálunk szerkesztésére. A váz kialakítása után nincs szükség számottevő fejlesztői tudásra, általános felhasználói ismeretekkel könnyen beemelhetők új elemek a rendszerbe. Ideális választás induló és kisebb oldalak létrehozásához.

A PHP képes valamennyi népszerű és nyílt forráskódú adatbáziskezelő rendszerrel együttműködni, úgy mint a PostgreSQL vagy MySQL. Számos külső szolgáltatás is integrálható a technológián közvetlenül, pl.: Google Maps, Facebook API.

Cégünk vállalja új PHP alapú rendszerek fejlesztését, valamint meglévő PHP-s rendszerek vizsgálatát, minőségi ellenőrzését is. Tapasztalt munkatársaink javaslatot készítenek rendszerének továbbfejlesztésére, illetve módosítására. Igény esetén régi rendszerét az Ön ízlésének megfelelően újra cseréljük. Mindemellett vállaljuk a rendszerek szükséges hardveres és szoftveres erőforrásának biztosítását, beleértve a hosztingot, a tárhelyigény kiszolgálását és az adatbázisok üzemeltetését is.

Kérjen ajánlatot!

A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk. Hozzájárulásával segít megérteni a weblaphasználati szokásokat. (További információk...)